Thursday, April 25, 2013

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2013 (PBAKL 2013)


Assalammualaikum..


Esok 26/4/2013.
Maka, esok bermula Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur.
Dan telah hampir setahun jugak novel CAHAYA QASEH di pasaran :')




Walaupun di pesta buku kali ini aku tak ada novel baru, tapi aku tetap nak bagitau novel - novel terbaru KARYASENI & PENULISAN2U yang perlu korang beli Hihihi.
Sila tengok senari novel bawah ni.




Oh ye, yang best sekali bila beberapa buah novel telah diangkat menjadi drama & filem ^_^
Tahniah buat sume penulis. (tepuk tangan)





Ini pulak jadual penulis KARYASENI & PENULISAN2U.
Tapi try tengok betul - betul dalam senarai nama tu.Ada terselit nama Adi Putra, Nora Danish & Izzue Islam kan?
Haaa! Ni maksudnya ketiga - tiga artis ni ada sekali. 


Paling penting, DISKAUN sebanyak RM5 bagi setiap buku, tahu?!


Jadi, pada yang kaki membaca, inilah masanya korang shopping buku!
PBAKL 2013 kali ni masih diadakan di PWTC.
Start esok sampai 5/5/2013.


Cuma, aku tak dapat join pesta buku kali ni sebab ada hal - hal tertentu :')
Apa - apa pun, aku doakan semoga plan korang ber'shopping berjalan lancar.
Semoga novel - novel KS & P2U laris - selaris - larisnya! 
Dan jangan lupa capai novel CAHAYA QASEH pada sape yang takde lagi ye? (^_~)V


 p/s - insya- Allah, tak lama lagi aku up entri cerita terbaru.





5 comments:

ctmz said...

ohhhh myyyy.. kenak kmk xtauk ktk novelis ohhhh.. mn tauk da d pesta buku rya nang kmk beli novel ktk.. =)

moizate said...

salam akak, nak tanya. camner akak leh jadi penulis eh?? akak terus hantar karya akak kat karya seni ke?

Fitriani Ridwan said...

assalamualaikum..nk tny, cmna ya nk beli novel 'cahaya qaseh' tu?? sy nk sngt2...

Kathy Tuah said...

@moizate ya Allah, sorry sangat2. baru perasan komen ni. mula2 dulu hantar karya dekat website penulisan.2u lepas tu bila dorang berminat terus dorang lamar untuk terbitkan novel :)

Kathy Tuah said...

@Fitriani Ridwan waalaikumussalam. boleh beli online dengan karyaseni :)