Wednesday, December 21, 2011

Cahaya Qaseh (29) dan (30)

assalammualaikum & hi~


ehem-ehem.. Cahaya Qaseh dah keluar kat penulisan.2u.. kalau nak baca sudi - sudilah klik kat SINI ye.. untuk pengetahuan semua, kat sini memang tak akan ada lagi entri Cahaya Qaseh sebab saya tengah siapkan manuskrip dan akan dihantar untuk pihak penerbit tak lama lagi. bukan apa kalau novel nak diterbitkan tak leh publish lebih daripada setengah bab novel..jadi kat blog ni ada setengah je bab..bab lain dah kena blocked..tapi kat penulisan.2u masih ada bab 1 sampai bab 30..kalau ada sapa yang tak baca lagi, leh baca kat sana ye..


jadi doa-doakanlah Cahaya Qaseh dapat diterbitkan..dan terima kasih pada sapa-sapa yang dah follow cerita ni..yang komen, yang jadi silent reader..terima kasih banyak2 :')